HŰHA

Ezt teszi a pén­zért: ki­de­rült, mennyi az óra­díja ÉNB Alexá­nak!

El­ké­pesztő mód­szer­rel csal ki pénzt az em­be­rek­ből Ko­ho­lák Alexa és férje! A szél­há­mos-há­zas­pár eddig is sú­lyos tíz­ez­re­ket gom­bolt le ár­tat­lan és hi­szé­keny em­be­rek­ről ál­lítva, hogy ké­pe­sek a be­teg­sé­ge­ket vagy egyéb testi és lelki kí­no­kat gyó­gyí­tani, ám most egy ma­ga­sabb szintre emel­ték az át­ve­rést. Egy pszi­cho­ló­gus is meg­iri­gyel­hetné Ko­ho­lák Alexa óra­dí­ját!
címkék:
  • Szerző: ripost

Egy pszichológus is megirigyelhetné Koholák Alexa óradíját! Az Alexáékhoz fordulók ezentúl már nem is érdeklődhetnek a szolgáltatások részleteiről anélkül, hogy ne fizetnének egy rakat pénzt egy-egy beszélgetésért.

Az RTL egykori sztárja mindenféle végzettség és szakképzettség nélkül kínálja az úgynevezett konzultációs szolgáltatásait a beteg, kétségbeesett és elkeseredett embereknek, és bárkinek, aki azt hiszi, hogy a celeb jóvoltából megoldódhatnak a problémái.

Ezért Alexa borsos árat kér: az egyórás személyes konzultáció ára 20 ezer forint, míg két óra beszélgetésért 30 ezret kell fizetnie a vendégeknek. De az sem jár jobban, aki telefonon szeretne tanácsot kérni: korábban bárki felhívhatta a spirituális központnak titulált szervezetet, ám most már ez sincs ingyen.

Akárcsak a kilencvenes évek végén népszerűvé vált emelt díjas erotikus telefonhölgyeknél, itt is hamar ott lehet hagyni egy kalap pénzt: egy óra 12 ezer, két óra pedig 20 ezer forint.

A vérlázító átverést tetézi, hogy Alexa férje, a spirituális vezetőnek titulált Balázs még ennél is messzebbre megy. Az ő személyes konzultációja egy órára 35 ezer, két óráért pedig félszázezer forintot kér el!

A horribilis összegek pedig csupán a beszélgetést foglalják magukba, az egyéb szolgáltatásokért külön kell fizetni! Aki nem szeretne kidobni egy kalap pénzt az ablakon, feltétlenül jobban jár, ha inkább az egyik ingyenes lelkisegély-vonalat hívja fel vagy személyesen konzultál egy orvossal.

Eközben a címlapon

Igaz, ezek a szervezetek nem kínálnak csillogó csodakarkötőt több tízezer forintért, ám a páciens biztos lehet abban, hogy szakemberek között, jó kezekben van, és a pénze is megmarad.

címkék: