HŰHA

ÉNB Alexa 35 eze­rért árulja az 1 dol­lá­ros cso­da­kar­kö­tőt

Nem elég, hogy a Ko­ho­lák Ale­xandra és férje által mű­köd­te­tett ka­mukli­ni­kán beteg és két­ség­be­esett em­be­re­ket hi­te­get­nek a gyó­gyu­lás re­mé­nyé­vel, szem­lá­to­mást óri­ási összeg­gel le is húz­zák őket! A há­zas­pár cso­da­tévő kar­kö­tők áru­sí­tá­sába kez­dett, ami­ket 300 fo­rin­tért bárki be­sze­rez­het, igaz, nem tőlük, hanem egy kínai web­áru­ház­ból, hi­szen ők 35 eze­rért árul­ják ugyan­azt.
  • Szerző: ej

Bár több újság próbálja mosdatni az RTL volt sztárját, Koholák Alexa és férje továbbra is életveszélyes módon működteti azt a kamuklinikát, amelyről több hirdetésben is azt állítják: egy 5 ezer forintos beavatási szertartással képesek megszüntetni akár a rákos megbetegedéseket is.

Az úgynevezett „spirituális központjukban” a gyógyítás mellett jó pénzért más, erősen megkérdőjelezhető tevékenységet is végeznek. 35 ezer forintért olyan csodakarkötőket is árulnak, amik - állításuk szerint - segítenek az élet különféle területein.

EZT OLVASTAD MÁR?
Alexa ezeket a karkötőket árulja 35 ezer forintért
Alexa ezeket a karkötőket árulja 35 ezer forintért

A viselőjének állítólag 1 évig képesek garantálni a sikert, a szerelmet, barátság bevonzását, a pénzenergiát, a családi konfliktust megoldását, sőt immáron árulnak hitelt megszüntető karkötőt is.

Természetesen a csodakiegészítők „ereje” csak az élet egy-egy területére vonatkozik, így ha valaki gazdag akar lenni, de mellette boldogabb párkapcsolatot és harmonikus családi környezetet is remél, máris 3 darab karkötőt kell vennie több mint százezer forintért.

Hogy megéri-e hinni a csodában? Nos, alighanem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.

A azonban kiderítette: a karkötőket mindenféle hókuszpókusz nélkül bárki megveheti a legnagyobb kínai webáruházban, mindössze néhány száz forintért…

Eközben a címlapon
Lám, a legnagyobb kínai webáruház kínálatában is megtalálhatóak a karkötők
Lám, a legnagyobb kínai webáruház kínálatában is megtalálhatóak a karkötők

A legolcsóbb konkrétan 329 forint, a legdrágább alig 1000 forint. Sőt, ha valaki érez magában némi kreativitást, mindössze 4284 forintnak megfelelő dollárért rendelhet egy óriási doboz gyöngyöt, hogy maga készítse el a saját karkötőjét.

Megkérik az árát a csodatévő kiegészítőknek - vajon tényleg csak limitáltan elérhető?
Megkérik az árát a csodatévő kiegészítőknek - vajon tényleg csak limitáltan elérhető?

A részleteket olvasd el a napilap pénteki számában!