FÜLES

Sorsdöntő fordulat Kis Grófo fegyveres ügyében

A Ripost megtudta, a rendőrség nem nyomoz tovább a bulikirály és testvére ügyében, akiket azzal vádoltak, hogy tavaly fegyverrel hadonásztak.
  • Szerző: BDF

Gyötrelmes hónapok után végre fellélegezhet Kis Grófo. A %% megtudta, a rendőrség nem nyomoz tovább a bulikirály ellen. Alighanem ez jó hír  Kozák László számára, aki továbbra is véli: le akarták járatni, de örül, hogy végre kiderült az igazság.

A közvádas, csoportos fegyveres garázdaság ügyében bűncselekmény hiányában valóban megszüntették a nyomozást

– erősítette meg a %%-nak Kis Grófo ügyvédje, dr. Sziller Viktor.

Az énekes és testvére, István ellen még tavaly nyáron kezdtek vizsgálódni a zsaruk, mert a gyanú szerint egy elszámolási vitába keveredett két abonyi férfival. Autós üldözésről, pofonokról és egy előrántott fegyverről szóltak a hírek.

Úgy tudni, az egyik sértett kishúga és Grófóék unokatestvére miatt tört ki a balhé. Egymillióért vett bútorokról és a lány arany ékszereiről is szó volt a zavaros ügyben. Kis Grófóékat azonban feljelentették, és a rendőrség nyomozni kezdett. Az elmúlt egy év alatt a felek szembesítések során több ízben is farkasszemet néztek egymással, de megállapodás helyett mindvégig csak egymásra mutogattak. A jogi huzavona azonban véget ért.

Megkerestük Grófót is, hogy mit szól a fejleményhez. Erről a részleteket elolvashatod a %% napilap csütörtöki számában!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?