NÍNÓ

Most jött: durva dol­got tett a 20 éves Ist­ván a Rákos vas­út­ál­lo­má­son

Jel­leg­ze­tes sé­rü­lése buk­tatta le a ke­gyet­len férfit.
  • Szerző: Doris

Jellegzetes sérülése buktatta le azt a kegyetlen férfit, aki december 21-én, reggel fél 7 magasságában megütött egy kalauzt a X. kerületi Rákos vasútállomáson, majd kereket oldott.

A kalauz a kiérkező rendőrnek elmondta, hogy a tettes kezén látható a furcsa seb, a kőbányai egyenruhás pedig még aznap rendőrkézre kerítette - írja a police.hu.

EZT OLVASTAD MÁR?

Történt ugyanis, hogy aznap délután egy késelés miatt riasztották a rendőröket a Határ úti metróaluljáróba, ahol épp az a 20 éves férfi - név szerint R. István - sebesült meg, aki korábban agresszívan viselkedett az állomáson. A ferencvárosi járőrök intézkedtek, hogy a sérült férfi kórházba kerüljön, és a beszállításban épp a kőbányai rendőr közreműködését kérték, aki így lebuktatta Istvánt.

Mivel a férfi bűncselekmény elkövetésével volt gyanúsítható, ellátását követően előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányságra.

A bevezetett nyomozati cselekményeknek köszönhetően a nyomozók megállapították, hogy a 20 éves ecseri R. István megalapozottan gyanúsítható a kőbányai Rákos vasútállomáson elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekményével. A rendőrök R. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.