LELKIZŐ

Ke­ré­nyi Mik­lós Máté val­lo­mása: Ő volt ott, ha sírni akar­tam

A Ope­rett­szín­ház fi­a­tal mű­vé­sze élete leg­ne­he­zebb idő­sza­kán van túl. Eddig hall­ga­tott zak­la­tási bot­rány­ról, vá­lás­ról, új sze­re­lem­ről, de most min­dent el­me­sélt.
  • Szerző: Buster

Kerényi Miklós Máté néhány hónapja nehéz helyzetbe került. Először édesapja, az Operettszínház egykori igazgatója-művészeti vezetője keveredett zaklatási botrányba, majd feleségével bejelentették, hogy megromlott a házasságuk és válni készülnek.

Fotó: Sulyok László

A fiatal színésznek az sem tett jót, hogy kiderült, újra szerelmes, hiszen sokan megcsalásról kezdtek pletykálni. Máté hallgatott, de most elérkezettnek látta az időt, hogy mindenről beszéljen a hot!-magazinnak. Többek között cáfolta azt a híresztelést, hogy összeköltözött volna 18 éves szerelmével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"...Nagyon nehéz erről beszélni, mert jelen helyzetben egyáltalán nem tart ott a kapcsolatunk, hogy annak merjem nevezni. A világ megpróbál széthúzni minket. Különböző az időbeosztásunk, akár négy-öt nap is eltelik, mire találkozni tudunk"

- mondta a lapnak Máté, aki a fiatal lányban támaszt talált, amikor a feje fölött tornyosulni kezdtek a viharfelhők. Akkorra a színész már öt hónapja külön élt feleségétől és gyermekétől...

...amikor édesapám körül bonyolódtak a dolgok, Aisha volt mellettem.

Többé vált, mint barát, és segített túlélni perceket, órákat, mindennapokat.  Ott volt, ha sírni akartam, engedte, hogy az ölébe tegyem a fejem"

- mesélt őszintén a színész.

Eközben a címlapon