LELKIZŐ

Megalázó részletek: így hagyta faképnél feleségét Kerényi Miklós Máté!

Dancs Annamari mindent megtett azért, hogy férje meggondolja magát és ne hagyja magára újszülött fiukkal.
  • Szerző: Ripost

Nehéz hónapok állnak Dancs Annamari mögött, aki négy hónapos gyermekével kényszerült arra, hogy egyedülálló anya legyen.

A színésznő férje, Kerényi Miklós Máté fél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy magára hagyja a családját és egy új nő oldalán keresi tovább a boldogságot.

A kismama eleinte mindent megtett azért, hogy férje meggondolja magát, főleg, mivel a szakításnak semmiféle előjele nem volt.

"Máté ügyes apuka volt, mindenünk megvolt a boldogsághoz. Aztán nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, ő nem boldog, másként szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ. Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibát, miben vagyok kevés neki, ostoroztam magam."

Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza. Megalázkodtam úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti.

"Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem. Pokoli érzés volt, de a kisfiam erőt adott" - mondta el Annamari a Best magazinnak.

Az embert próbáló időszakban Annamarinak a kisfia, Ádám, barátnői, anyósa és Erdélyben élő családja segített. A karácsonyt is velük töltötte, és bár nem így képzelte el fia első szentestéjét, szép emlékei vannak az ünnepről. 

A színésznő tizenkilenc kilót fogyott az elmúlt hónapok fájdalmai miatt, ám most már készen áll a továbblépésre. Ismét játszik az Operettszínházban, és reméli, hogy a sok fájdalom után valami jót is tartogat neki az élet.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?