SZTÁRDZSÚSZ

Edit asszony ki­bo­rult a Jimmy-mu­si­cal be­mu­ta­tó­ján

Egy­szerre volt tra­gi­kus és ko­mi­kus a hét­vé­gén be­mu­ta­tott Jimmy-mu­si­cal - ál­lí­tot­ták a nézők a pre­mier után.

Zámbó Jimmy édesanyja kivételével az egész család tiszteletét tette a Jimmy- musical premier előadásán szombat este. Bár a Király dalai még 17 évvel a halála után is hatalmas sikert arattak, az életéről készült színdarab története viszont többeknek zavaros volt.

Krisztián szépen énekelt
Krisztián szépen énekelt
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amit mindenki egyből megértett, hogy a Király életében szerette a szexet és az italt. Az erről szóló jelenetek azonban fájó emlékeket szakítottak fel Jimmy özvegyében. Információink szerint méltatlannak érezte, hogy volt férjét így ábrázolják. Az esetről az egyik néző beszélt a -nak.

Forró jelenetek a musical-ban
Forró jelenetek a musical-ban

"Edit asszonynak nem tetszett, hogy a darab leginkább Jimmy nőügyeit mutatta be. Minden a szex köré épült. Csak az derült ki Jimmyről, hogy szerette a nőket, az italt, és hogy mindezek ellenére a halála után a mennybe jutott. Az özvegy hangot is adott dühének. Mindvégig vele volt a párja, ő nyugtatta”

– árulta el egy hölgy, aki szerint soha nem volt titok, hogy Jimmy bohém életet élt, ám rajongóként ő ennél személyesebb előadásra számított.

Ha szeretnéd megtudni, hogy pontosan mi történt a bemutatón, a hétfői lapszámában elolvashatod. 

Eközben a címlapon