ÉLETMÓDI

Íme, az FBI személyiségtesztje! A kezed mindent elárul rólad!

Kalandvágyó vagy? Netán magabiztos vagy harmóniaszerető - gyûrûsujjad hosszúsága sok mindent elárul rólad. Most megtudhatod, melyik típusba tartozol a három közül!
címkék:

Gondoltad volna, hogy a gyűrűsujjad hossza mindent elárul rólad? Két tanulmány létezik, az egyik az ösztrogén szinttel kapcsolatos, a másik erre épülő személyiségjellemzés.

És ez nem egy internetes maszlag, Amerikában az FBI személyiségkutató laborjában is alkalmazzák elemzésre ezt a tesztet.

 

Felkészültél? Kezeket az asztalra! 

ÉRTÉKELÉS

A: A gyűrűsujj hosszabb, mint a mutatóujj

Ha a gyűrűsujjad hosszabb, mint a mutatóujjad, akkor te a kalandvágyó típusba tartozol. Ebben az esetben a férfihormonok vannak túlsúlyban, de ez egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, mint amire ilyenkor a legtöbben gondolnak. Aki hosszabb gyűrűsujjal van megáldva, annak a férfiak tulajdonságai nem feltétlenül a külső adottságokban jelenik meg, hanem sokkal inkább tulajdonságokban: szeret kockázatot vállalni, kalandvágyó, szereti a versenyhelyzeteket és jók a problémamegoldásban. Nem mellesleg azokra a nőkre, akiknek a gyűrűsujjuk hosszabb, azt mondják, hogy kifejezetten szépek.

B: Hosszabb a mutatóujj, mint a gyűrűsujj

Akinek hosszabb a mutatóujja, mint a gyűrűsujja, arra általában jellemző a magas önbecsülés. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy  önimádó, mert az igazi önbizalom nem azt jelenti, hogy másokat letaposunk és ettől érezzük jobbnak magunkat. Az ilyen típusú emberekről sugárzik az önbizalom és az életerő.

 

C: A gyűrűs-és a mutatóujj egyforma hosszúságúak

Akinek egyforma a gyűrűs és a mutatóujja, azok általában harmóniaszerető emberek, akik a párkapcsolatukban és az élet minden területén egyensúlyra törekszenek.

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?