SIKK

Így lehetsz 15 cm-el magasabb! 5 zseniális divatötlet

Ha alacsonyabb vagy az átlagnál, és a divatos darabok nem mindig állnak jól, mutatunk néhány trükköt, hogyan tûnhetsz magasabbnak.
  • Szerző: Ripost

Nincs az a nő, aki ne akarna divatosan öltözködni. Azonban sajnos nem mindig passzol a legújabb trend minden testalkathoz és magassághoz. Ezért van az, hogy egyes nőkön minden divatdarab úgy áll, mintha ráöntötték volna, míg az alacsonyabb nőknek válogatniuk kell, hogy ne tűnjenek hobbitnak. Mutatunk öt módszert, hogyan látszódhatsz magasnak és vékonynak.

1. Mindig válassz megfelelő cipőt és kiegészítőket!

Legkönnyebben úgy tudsz magasabbnak tűnni, ha magassarkút veszel fel. A cipő színe is sokat számít: egy semleges színű darabban hosszabbnak látszik a lábad, mint a feketében. Kerüld a boka köré tekeredő fűzőket, mert azok is rövidítenek. Figyelj az ékszerekre, kiegészítőkre is, olyat válassz, amik nem "nyomnak össze."

2. Farmer és táska

A hosszú szárú farmerben alacsonyabbnak tűnhetsz, ezért érdemes hozzá rövid pólót és magassarkú cipőt választani, és fel is hajthatod a szárát. Még jobb, ha magas derekú farmert veszel fel. Táskát érdemes okosan választani, a nagyobb ugyanis kisebbnek mutat.

3. Bő szárú nadrág

Sokkal hosszabbnak látszik benne a lábad, főleg, ha magassarkúval párosítod. Ha rövid felsőt veszel fel hozzá, elkülönül a tested felső és alsó része, és ez optikailag meghosszabbítja a lábad.

4. Ceruzaszoknya

Eszméletlenül karcsúsít, és hosszabbítja az alakot. Rövid pólóval, vagy a szoknyába tűrt blúzzal olyan hatást érhetsz el, mintha tíz centivel magasabb lennél.

5. Ingruhát csak övvel!

Trükkös ez a ruhadarab, mert bármilyen alakon jól áll – de alacsony lányokon furcsa lehet, ha nem megfelelően hordják. A megoldás kulcsa az öv, ami kiemeli a derekadat, és hosszabbít. Alacsony lányoknak 3/4-es hosszúságú ruhát érdemes felvenniük.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?