KIAJOBB

Hosszú Ka­tinka bo­rí­tott: in­kább egy mars­lakó, mint Tusup

Úszó­sztá­runk végre nyi­lat­ko­zott a bot­rá­nyos sza­kí­tás hát­te­ré­ről. Hogy ho­gyan to­vább, ki­de­rül.
  • Szerző: vav

Hosszú Katinka már a féléves kihagyása utáni első igazán rangos úszóverseny helyszínén, Franciaországban tartózkodik, előtte azonban nyilatkozott magánéleti botrányáról és a pályafutása folytatásáról is. Ahogy azt megszokhattuk az elmúlt hónapokban, ezúttal is csak egyik támogatójának szólalt meg.  Háromszoros olimpiai bajnokunk edző-férjével, Shane Tusuppal kapcsolatban elmondta: nincs visszaút, végleges döntés a szakításuk.

Sokáig vívódott, de meg kellett hoznia ezt a nehéz döntést
Sokáig vívódott, de meg kellett hoznia ezt a nehéz döntést
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Nem volt egyszerű a döntés meghozatala, sokáig vívódtam, hiszen Shane és én együtt értük el az elmúlt öt év sikereit. Mára azonban

egyértelművé vált, hogy nem tudnánk tovább együtt dolgozni. A döntésem végleges

- idézte Katinkát a molcsapat.hu.

A nagyon nehéz döntések időszakát éli Hosszú Katinka, akinek magánéleti gondjai az ismert okokból részben szakmaiak is.... Közzétette: MOL csapat – 2018. június 8.

A jövőjével kapcsolatban a magyar világsztár beszélt arról is, hogy a további sikerek reményében milyen edzőt választhat magának a forrófejű amerikai helyett.

"Bizonyára nem lesz egyszerű megtalálni azt a szakmai hátteret, amely megfelelő a pályafutásom folytatásához. Egyelőre dolgozom rajta. Tudom, hogy sokan szeretnének segíteni, ez jólesik, ugyanakkor azt gondolom, kétévtizedes tapasztalat van mögöttem, én ismerem a legjobban saját magamat, én tudom, hogy mire van szükségem, ezért mindenképpen nekem kell meghoznom a döntést."

A számomra legmegfelelőbb emberben gondolkozom, ez lehet magyar vagy külföldi vagy akár marslakó.

A teljes interjút ide kattintva olvashatod.

Eközben a címlapon