HŰHA

Hoppá, ezt tette Ördög Nóra, mikor meg­tudta, hogy újra ter­hes

Ördög Nóra nem az a szó­szá­tyár típus, ha a ma­gán­éle­té­ről van szó, most mégis kü­lö­nös tit­kot osz­tott meg má­so­dik gyer­me­kük, Ven­cel meg­fo­ga­ná­sá­val és szü­le­té­sé­vel kap­cso­lat­ban.
  • Szerző: Ripost

Kandász Andrea Szülőszoba című műsorának vendége ezúttal Ördög Nóra volt, aki részletesen elmesélte a szüléseivel kapcsolatos történeteit. Nánási Pállal még fel sem ocsúdtak Mici megérkezéséből, máris érezte, hogy bizony valami ismerős dolog történik a testével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Megmondtam Erika barátnőmnek, vegyen már egy tesztet, van egy furcsa megérzésem, de elhessegettem ezt a gondolatot, mert három és fél évig kínlódtunk, hogy a Mici összejöjjön, kizárt dolog, hogy most ilyen gyorsan újra megtörténjen.

Így aztán két hétig nem is foglalkoztam vele, de aztán is csak azért csináltam meg, mert mivel felújítottunk valamit, a munkások jöttek mentek a házban, és azt gondoltam, milyen gáz, hogy itt hever egy terhességi teszt.

Aztán mikor megláttam az eredményt, ledöbbentem” – mesélte a TV2 műsorvezetője.

Nóra saját bevallása szerint elsőre „köpni-nyelni nem tudott”, nem hitt a szemének. Jobb ötlet híján összepakolta Micit, betette a kocsiba és csak „autókázott” a városban, anélkül, hogy tudná, hová is akar menni.

„Fogalmam sem volt, hogy hogyan, de végül a férjemnél kötöttem ki, és ő sem hitt a szemének, amikor megmutattam a tesztet.

Az volt az első érzésem, amikor ránéztem a Micire, hogy szerencsétlen kislány milyen kevés időt kapott, hogy ő legyen a gyerekünk egymagában.

De nem tudtuk, hogy most mi lesz, hiszen még azt se beszéltük meg, hány gyermeket szeretnénk. Venci meghozta ezt a döntést helyettünk” – mosolygott a műsorvezető.

Eközben a címlapon