HŰHA

Hiába sza­kí­tot­tak, a mai napig össze­jár gyer­meke ap­já­val Her­nádi Judit!

A szí­nésznő és az ope­ra­éne­kes har­minc éve ve­tet­tek véget a kap­cso­la­tuk­nak, ám ez nem je­lenti azt, hogy gyű­lö­lik egy­mást.

Bár harminc éve véget vetettek a kapcsolatuknak, a mai napig összejár Hernádi Judit és egykori kedvese, lánya apja, Tarján Pál.

A színésznő és az operaénekes között nagyon szoros a viszony, mivel régen békében váltak el egymástól. A példás családi életről lányuk, Tarján Zsófia vallott a Best magazinnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Pici voltam, mindössze kétéves, amikor a szüleim nem elváltak, mert nem is voltak házasok, hanem szétmentek. Közös megegyezéssel. Anyám soha nem tiltott apámtól, akkor hozott és vitt, amikor csak akart" - mondta el a Best magazinnak az énekesnő.

A szakítás után fél évvel Hernádi Judit ismét szerelembe esett, tizenkét évig élt együtt Görög Lászlóval. Zsófi erre az időszakra is boldogan emlékezik vissza. 

"Tizenkét évig éltünk együtt, sok szép emlékem van ebből az időszakból. Szerencsére apámnak is rendeződött a sorsa, megnősült, és két gyereke született. Nagyon aranyos a családja. A feleségére azt szoktam mondani, hogy egy angyal. Rengeteget segített apámnak, kiűzte a magányt az életéből" - fogalmazott a lány, aki örül annak, hogy édesanyja jól kijön az édesapja családjával. 

Miután Zsófi szülei különváltak, jóban maradtak, összejártak, és ez tart a mai napig - olvasható a magazinban.

Eközben a címlapon