SZTÁRDZSÚSZ

Haj­lék­ta­lan­ként él az RTL Klub bom­bá­zó­já­nak anyu­kája!

A Farm fi­a­tal já­té­kosa, Cin­tia ször­nyű gye­rek­ko­rá­ról me­sélt, al­ko­ho­lista édes­anyja ugyanis évek óta nem fog­lal­ko­zik vele, ap­já­val pedig a mai napig nem ta­lálja a közös han­got.
  • Szerző: MMB.

Az RTL Klub új valóságshow-jának szereplője fiatal kora ellenére már számos nehézségen ment át, hiszen családja az évek alatt teljesen széthullott. Szülei ugyan már féléves korában elváltak, a bajok csak iskolás korában kezdődtek édesanyja alkoholproblémái miatt. Akkor édesapja elperelte a kis Cintiát az iszákos nőtől, ám ezzel még semmi sem oldódott meg, mivel ők sem jöttek ki jól egymással – írta meg a Blikk.

"Tizenhét évesen elköltöztem otthonról. Apám nem tűrte, hogy próbáltam élni az életem. Nem tetszett neki, hogy szórakozom, pasizok. Végül elegem lett, és leléptem, bár akkor még nem volt sem munkám, sem pénzem albérletre, így hetekig barátoknál csöveztem "– mesélte a Farmra való beköltözése előtt Cintia, aki édesanyával sem tartja már a kapcsolatot.Hírből azonban tudja, hogy függősége miatt teljesen lecsúszott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A húszéves Cintiának szörnyű gyerekkora volt. (Fotó: RTL Klub)
A húszéves Cintiának szörnyű gyerekkora volt. (Fotó: RTL Klub)
Legutóbb két éve hallottam róla, akkor már hajléktalan volt. Az is a fülembe jutott, hogy van két öcsém, egy 10 és egy 15 éves, egyikük intézetben, a másik nevelőszülőknél, de anyámról semmit nem tudok. Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor nem is nagyon érdekel, hogy mi van vele, nyolcéves korom óta én sem érdeklem őt

- árulta el a pultoslány, akit apukája azért szemmel tart, hiszen rossz viszonyuk ellenére rendszerint nézi őt a tévében.

"A szívem szakad meg, amikor látom a képernyőn, most is összeszorul a torkom, ahogy beszélünk róla. Szeretem a lányomat, de valóban minden próbálkozásunk, hogy beszélgessünk, vitába torkol" – jelentette ki a férfi szomorúan.