EZO

Ha ezt a spi­ri­tu­á­lis ék­szert vi­se­led, meg­őrül­nek a férfiak

Vi­seld ezt a cso­dá­la­tos ék­szert, nem fogod meg­bánni! Meg­vál­toz­tatja a ki­su­gár­zá­sod és va­dí­tóvá, tü­zessé, ener­gi­kussá tesz. Most meg­tud­ha­tod, me­lyik kris­tályt ér­de­mes vá­lasz­ta­nod.

Érdemes a kristályok világát megismerni, csodálatos ékszereketkészítenek belőlük. Gyógyító, nyugtató hatásukat már nagyon régen ismeri az emberiség. Viselj ékszert karneol kővel díszítve, nem fogod megbánni, őrjítő hatással lehetsz a férfiakra.

Ez a kristály tele van energiával, nagy hatással van a női nemi szervre, növeli a termékenységet, a szexcsakra egyik fontos alapkristálya. Nem csak szépsége tűnik fel a nyakadban, vagy vonzza a férfiak tekintetét az ujjaidra, hanem harmonizálja a szexuális energiáidat is. Válassz egy szép szettet, és tapasztald meg saját magadon ezt a varázslatos hatást. Egész biztos, hogy csillogó férfiszemekre találsz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: 123RF

Narancssárga, rózsaszín, barnás színben is megtalálható a természetben ez az ásvány. Stabilizál, kitűnő vitalitást biztosít. Csillapítja a benned keletkező haragot, búcsút inthetsz az érzelmi negativitásnak, elűzi a depressziót, előtérbe helyezi életedben a szeretetet.

Viselése közben észreveheted, hogy nő az önbizalmad, így a kisugárzásod is megváltozik, tüzesebb, szexibb leszel. Erősíti benned nőiességet. Legény legyen a talpán, aki ellenáll!

Életerővel tölt fel a karneol, segít visszaszerezni az elvesztett hited a szerelemben és a bizalomban.

Rózsaszín változata a szülő-gyermek kapcsolatot jobbá teszi.

Eközben a címlapon