RIPOSTER

Gyurcsány sorban áll a 780-as menüért a parlamenti menzán - Fotó

Miközben álszent módon zajonganak a karmelita menza árai miatt, Gyurcsány és a DK-s képviselők, ahogy ez a napokban készült fotó bizonyítja, rendszeresen sorban állnak a parlamenti menza mindennél olcsóbb ételeiért. Gyakran éthordóval jönnek, úgy viszik haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát.
  • Szerző: Ripost

Próbáltak "politikát" csinálni a karmelita menza, azaz az új, várbeli miniszterelnökség éttermi kínálatából, miközben ők maguk mindennél és mindenkinél olcsóbban étkeznek a parlamenti étterem ugyancsak kedvezményes lehetőségeivel élve.

Gyakran látnak ellenzéki politikusokat, akik éthordóba is meretnek maguknak a 380 forintos levesből vagy az alig 7-8 száz forintos menüből.

Ugyancsak szeretik az "óccsó" kaját a legharsányabb DK-sok, a rózsadombi kiszes, Gyurcsány Ferenc csapata. Van, hogy az egész vezérkar együtt vonul fel, hogy jól belakmározzon a lehető legkedvezményesebb parlamenti menüből.  Akárcsak ezen a közelmúltban készült fotón.

 

Ahogy a %% parlamenti olvasóriportere által készített kép is bizonyítja, alig néhány napja Gyurcsányék még türelmetlenül vártak sorukra a parlamenti étterem bejáratánál. A %% forrásai szerint szeretnek potyázni, van, hogy 2-3 adagot is kikérnek egyszerre, annyira élvezik a kedvezményes árakat.

Itt az étlap, hát persze, hogy boldogok.