RIPOSTER

Gyur­csány sor­ban áll a 780-as me­nüért a par­la­menti men­zán - Fotó

Mi­köz­ben ál­szent módon za­jon­ga­nak a kar­me­lita menza árai miatt, Gyur­csány és a DK-s kép­vi­se­lők, ahogy ez a na­pok­ban ké­szült fotó bi­zo­nyítja, rend­sze­re­sen sor­ban áll­nak a par­la­menti menza min­den­nél ol­csóbb éte­le­i­ért. Gyak­ran ét­hor­dó­val jön­nek, úgy vi­szik haza a ked­vez­mé­nyes bab­le­vest és som­lói ga­lus­kát.
  • Szerző: Ripost

Próbáltak "politikát" csinálni a karmelita menza, azaz az új, várbeli miniszterelnökség éttermi kínálatából, miközben ők maguk mindennél és mindenkinél olcsóbban étkeznek a parlamenti étterem ugyancsak kedvezményes lehetőségeivel élve.

Gyakran látnak ellenzéki politikusokat, akik éthordóba is meretnek maguknak a 380 forintos levesből vagy az alig 7-8 száz forintos menüből.

Ugyancsak szeretik az "óccsó" kaját a legharsányabb DK-sok, a rózsadombi kiszes, Gyurcsány Ferenc csapata. Van, hogy az egész vezérkar együtt vonul fel, hogy jól belakmározzon a lehető legkedvezményesebb parlamenti menüből.  Akárcsak ezen a közelmúltban készült fotón.

Ahogy a parlamenti olvasóriportere által készített kép is bizonyítja, alig néhány napja Gyurcsányék még türelmetlenül vártak sorukra a parlamenti étterem bejáratánál. A forrásai szerint szeretnek potyázni, van, hogy 2-3 adagot is kikérnek egyszerre, annyira élvezik a kedvezményes árakat.

Itt az étlap, hát persze, hogy boldogok.