LELKIZŐ

Gyász: Meg­halt a nagy­be­teg Pa­u­dits Béla volt fe­le­sége!

Tel­je­sen össze­om­lott a le­gyen­gült szí­nész, mi­u­tán a múlt héten el­vesz­tette volt fe­le­sé­gét. Bár már rég nem éltek együtt, mégis az asszony volt az egyet­len tá­ma­sza. Most vég­leg ma­gára ma­radt.
  • Szerző: Doris

Nem kíméli az élet Paudits Bélát, a színész csontsoványra fogyva, betegen tengeti napjait, már felállni is a nehezére esik. Most mégis szüksége lesz minden erejére, hiszen a napokban újabb csapás érte. Volt felesége, Marcsi, aki a válás után is mindenben támogatta őt, a múlt héten elhunyt.

"Csúnya műtéten esett át Marcsi is, a gerincével voltak problémák. Sokat szenvedett, érszűkülete is volt. A Piaf miatt állandóan stresszelt, idegeskedett, rengeteget melózott. A szívével is voltak bajok. Nem találkoztunk, mióta kihozott a kórházból, neki is megvolt a saját baja."

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- suttogta elhaló hangon Paudits a Bors munkatársának.

A 43 kilósra fogyott művész így végleg magára maradt. Volt feleségével ugyan van egy közös lánya, ám nemrég ő maga vallott arról, miért nem tartja vele a kapcsolatot. Csak Marcsi mesélt neki a lányról, Paudits azonban most őt is elvesztette. Egyetlen társa a magány és a fájdalom.

"Állandóan fáj mindenem, 43 kiló vagyok. A temetésre sem tudok elmenni. Akupunktúrára járok, belgyógyászatra, pszi­chiátriára és sebészetre. Le is teszem, mert elfáradtam a sok be­szédtől"

- zárta le a beszélgetést a gyászoló művész.

Eközben a címlapon