SZTÁRDZSÚSZ

Gás­pár Eve­lin­nek elege lett: Nem le­szek senki ba­bája

A 24 éves lány nem nya­lo­gatja a se­beit, in­kább bru­tá­lis edzésbe kez­dett és el­dön­tötte, mos­tan­tól csak ön­maga szá­mít.
  • Szerző: Buster

Gáspár Evelinen minden férfiszempár hosszan időzött csütörtök este édesanyja vacsoraestjén, ahol ő is segédkezett a vendégsereg kiszolgálásában. A fiatal lány ugyanis jobb formában van, mint valaha, lefogyott és a rengeteg edzésnek köszönhetően tökéletes alakja lett.Ezt alaposan ki is hangsúlyozta testhez simuló ruhájával, de mint minden változásnak, ennek is oka van. A lány először a -nak mesélte el, mi történt vele, amiért még a gondolkodásmódja is megváltozott.

Fotó: Markovics Gábor

"Amit látsz, az valóban egy gyökeres változás előszele. Négy évig éltem párkapcsolatban, két különböző emberrel és köszönöm szépen, ebből nekem egy időre elegem van"

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– kezdte hevesen Evelin, majd folytatta az okfejtését.

Fotó: Markovics Gábor

"Fiatal vagyok, dekoratív, megvan a magamhoz való eszem és ahhoz, hogy stabil jövőt építsek, nem kell pasi.Eldöntöttem, hogy mostantól én irányítok. Vannak, akik udvarolnak és egy bizonyos határig ezt hagyom is, de egy ponton túl nem engedek. Nem vagyok státusszimbólum, akit bazári majomként lehet mutogatni!

Én nem leszek többé senki babája! 

- jelentette ki Gáspár Evelin, aki a napilap szombati számában hosszabban is mesél átalakulásának okairól.