HŰHA

Gáspár Bea: Győző a lábossal együtt vágta ki a borsólevest

Hihetetlen, de igaz, hogy hazánk egyik legismertebb sztárszakácsának férje egykor képtelen volt megenni Bea főztjét.
  • Szerző: Buster

Ha 25 évvel ezelőtt valaki azt mondta volna Gáspár Beának, hogy mára ő lesz az egyik legismertebb sztárszakács Magyarországon, biztosan  hangosan röhögve küldte volna el melegebb éghajlatra az illetőt. De ezt tette volna férje, Gáspár Győző is, aki éveken át volt elszenvedője felesége konyhai ámokfutásainak.

„Hogy főztem, amikor huszonöt évvel ezelőtt elkezdtük a közös életünket Győzivel?

Hát leginkább sehogy!

Késztetést sem éreztem arra, hogy a konyhában álljak és amolyan rendes asszonyként kiszolgáljam az uramat”

– kezdte Bea szakácskönyve fotózásán. Győző felesége amúgy édesanyjának és anyósának köszönheti, hogy mára szenvedélyes és profi séf lett belőle.

„Anyukám és főleg az anyósom egyfolytában a nyakamra jártak. Ezt így, ezt úgy csináld! Jött az ukáz mindkét oldalról, mert nem akarták, hogy náluk kosztoljunk, én pedig kénytelen voltam főzni. Iszonyúan nehezen ment… Még a teavizet is képes voltam elrontani, Győző pedig folyamatosan kritizált, amivel persze halálra idegesített.  Amíg élek, emlékezni fogok arra a napra, amikor borsólevessel próbálkoztam, ő pedig látva az eredményt, egyszerűen lábosostól vágta ki az udvarra”

– mondta Bea asszony, aki a %% napilap szerdai számában hosszabban mesél arról, hogyan lett a főzés szerelmese. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?