SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő titkot árult el szerelmi életéről Friderikusz Sándor

Soha nem voltam, és nem is leszek szerelmes, mert akkor nem kísért a kiszolgáltatottság érzése - döbbentette meg kollegáit Friderikusz Sándor a Music FM reggeli mûsorában.
  • Szerző: Bati

A párkapcsolatok jó és árnyoldala volt a téma péntek reggel Bochkor Gáborék műsorában. Míg Bocsi és István Dani figyelmesen hallgatták a betelefonálók történeteit, ők is meséltek párjaikkal való viszonyukról. A vendég-műsorvezető, Friderikusz Sándor viszont sokkal visszafogottabban csak annyit mondott saját magánéletéről hogy az embernek egyedül is lehet harmonikus az élete. Sőt!

Friderikusz nem szokott sem a szerelmi, sem a magánéletéről nyilatkozni, ezért is volt megdöbbentő a kijelentése. Utoljára 2008-ban, Eddig című könyvében beszélt arról, miért él remeteként.

Tudom, hogy az emberek többsége azt hiszi, csak a páros élet az élet. Rengeteg ember tartalmatlan párkapcsolatban él, miközben már rég nem érdeklődik a másik iránt.

Úgy érzi, neki a szakmai sikereket írta elő a sors. Könyvében úgy fogalmaz, képtelen a boldogságra, sőt a szerelem egyenesen születési rendellenesség.

És ezeket olvastad már?