SZTÁRDZSÚSZ

Fotó a hely­szín­ről: au­tó­bal­ese­tet szen­ve­dett Győ­zike

Csak a sze­ren­csén mú­lott, hogy nem tor­kol­lott tra­gé­di­ába Gás­pár Győző hét­végi au­tó­bal­esete. A show­man a rend­őrö­ket is ki­hívta a hely­színre.
  • Szerző: bdf

Visszalátogattunk Tar és Kisterenye között ahhoz a horror- körforgalomhoz, ahol a hétvégén Gáspár Győző autóbalesetet szenvedett. A showman azt állítja, a felújítás alatt álló helyszín életveszélyes, mert amikor ő összetörte a kocsiját, akkor még nem volt felújítást jelző tábla, kordon, jelzőlámpa, ami jelezte volna az arra haladóknak, hogy veszélyes az útszakasz.

Ebben a kocsiban ült a showman
Ebben a kocsiban ült a showman
Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az a hatalmas féknyom is jól kivehető, amit Győzike autója hagyott maga után. A showman beletaposott a fékbe, így próbálta meg elkerülni az ütközést.

Itt korábban egyenesen lehetett haladni. Jól kivehető a féknyom, amit Győző autója hagyott maga után.
Itt korábban egyenesen lehetett haladni. Jól kivehető a féknyom, amit Győző autója hagyott maga után.
Fotó: Markovics Gábor

„Majdnem meghaltam” – fakadt ki Győzike a -nak, majd részletesen is beszámolt az ijesztő részletekről. A showman a baleset estéjén a felesége, Bea asszony vacsoraestjén segédkezett. Azt mondja, már az is rossz ómen volt, hogy a tervezettnél később tudtak csak hazaindulni.

„Hajnalban tudtunk csak elindulni a buli helyszínéről. Egész este pörögtem, kiszolgáltam a vendégeket, énekeltem és szórakoztattam őket. Siettünk is, de mondanom sem kell, hullafáradtak voltunk."

Hogy mit mondott még Győzike, mi történt pontosan, és mi lett az autójával, elolvashatod a napilap keddi számában.