SIKK

Óriási divat lesz idén ez a szexi és vagány nadrág!

Menő, dögös, for­ma­bontó - ez a nad­rág lesz 2018 nya­rá­nak sztárja.

Az idei tavasz, főképp pedig a nyár egy teljesen új nadrágot fog majd ünnepelni: a fűzős, szűk darabok kihívóak, de mégis izgalmasak, ráadásul meglepően sok módon viselheted.

1. Egy testszínű, fűzős leggings egészen visszafogott ugyan, mégis éppen attól válik igazán figyelemfelkeltővé, hogy távolról szinte a csupasz bőr benyomását kelti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. A fűző helye, amint láthatod is, változó. Ez a nadrág elöl villantja fel a díszítést, ráadásul vidám és elütő színben, ami nagyon fiatalossá tesz még egyszerű ruhadarabokkal kiegészítve is.

Marie Marie (@4mariemarie) által megosztott bejegyzés,

3. Nem kell más a tökéletes összeállításhoz, mint egy egyszerű, de fűzős farmernadrág, hozzá pedig egy klasszikus, fehér tornacipő. Nem véletlen, hogy Schobert Lara is ilyet hord.

Surány Gang Bross (@lara_schobert_official) által megosztott bejegyzés,

4. Nem kell megelégedned az egyszerűséggel: ha igazán vadmacska szeretnél lenni, akkor viselj elöl fűzött leggingset. Meg fognak fordulni utánad a férfiak.

Eli-bet New York (@elibetnewyork) által megosztott bejegyzés,

5. Nagyon csinos egy szinte csak jelképesen díszített fazon is. Ezeket legjobb, ha hétköznapi, esetleg irodai környezetben viseled. Divatos leszel, de egyáltalán nem tolakodó.

LEGGING Hijab Bumil sport wear (@chichummingbird) által megosztott bejegyzés,

Mutatjuk a többi izgalmas összeállítást is! LAPOZZ!