LOVE

Ezért robbant fel Gönczi és Tatár házassága!

Azt mondja, hogy akkor találkozott új szerelmével, amikor még Tatár Csillával élt és esze ágában sem volt félrelépni. Az új hölgyeménnyel amúgy nyomban megbeszélték, hogy majd akkor mélyítik el szerelmüket, ha közös családot építhetnek. De Gönczi elszólta magát! Emiatt az új szerelem miatt robbant fel a házassága!

Csak kapkodjuk a fejünket. Zavaros magyarázatba bonyolódott Gönczi Gábor, mondhatni össze-vissza beszél. Azt mondja, hogy nem lépett félre házasságuk alatt, közben meg bevallja, hogy még nős emberként szerelmes cédulákat hagyott mostani partnerének egy szállodaportán.

A mosakodó férfi

Az egyik hetilapnak adott interjúban, melyben homályos képeken,  arc nélkül látható az eltitkolt szerető, (erre is zavaros magyarázattal szolgál), Gönczi annyira belebonyolódott a magyarázkodásba, hogy az iskolapéldája minden mosakodó férfi mellébeszélésének.

Vegyük csak sorra!

1. Azt mondja, hogy új szerelmével akkor ismerkedtek meg, amikor még hű volt Tatár Csillához.

2. Hű volt feleségéhez, de már koncert után nyomban leszólította a rá erős hatást tevő lányt. ( Vajon még hány hasonló esetet idézhetne fel?)

Sőt mit több kis cédulákkal bombázta a szállodaportán, folytatásért könyörögve.

3. A nejéhez hűséges férj és az új hölgyecske nyomban megígérték egymásnak, hogy majd akkor mélyítik el a kapcsolatukat, amikor már közös családot akarnak. ( Hű, de gyorsan ment!)

Ezért robbant fel Gönczi Gábor házassága?

 

És ezeket olvastad már?