HŰHA

Ez volt az utolsó do­bása, Huj­ber Feri min­dent el­ve­szít­het!

Lehet, hogy a szí­nész, szá­mos meg­döb­bentő és pol­gár­puk­kasztó tette után, most elő­ször nem ússza meg kö­vet­kez­mé­nyek nél­kül, amit tett.
  • Szerző: Z.B.

Hetek óta nem titok, hogy Hujber Feri felesége, Cynthia egy eldurvuló családi perpatvar közben értesítette a rendőrséget. A helyszínre két járőrkocsi vonult ki. Azonban a családon belüli erőszak ügyében nem csak a rendőrség, hanem a gyámügy is vizsgálódik- írja a Story. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szentendrei hivatal képviselői a héten készítettek környezettanulmányt a családról, ennek alapján döntenek a további lépésekről.

Ha a hatóságok úgy találják, hogy  gyerekek valóban veszélyeztetve vannak, akkor a családsegítőtől egy szociális munkást rendelnek ki. Először azt nézik, hogy az alapellátások igénybe vételével megszűnik-e a veszélyeztetettség. Ha az alapellátás nem elég, akkor a kirendelt szakember javasolhat védelembe vételt. Ez egy hosszú folyamat, és csak nagyon súlyos esetben veszik el a gyerekeket.

A szomszédok szerint a rendőrök óta nagy a csend Hujberéknél.

"Azelőtt minden héten hallhattunk egy komolyabb veszekedést, mostanság azonban nem szűrődik át kiabálás vagy hangos szó. Nekem személy szerint semmi bajom a művész úrral, mindig illedelmesen köszön, de ha bántotta a feleségét, akkor egy világ omlott össze bennem" -mesélte a szomszédasszony a Storynak. Majd hozzátette, mostanában szinte alig látják a férfit, vagy nagyon későn jár haza, vagy egyáltalán nem.

Eközben a címlapon