SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

Így fek­tesd be az Eu­ro­jack­pot 15 mil­liós fő­nye­re­mé­nyét

Leg­be­bül már min­denki el­kép­zelte, hogy mit kez­dene, ha ha­tal­mas össze­get nyerne.

Sőt, fejben már el is költötte az összes pénzt, pedig gondolni kell a jövőre is. Pénzügyi tanácsadónk segít, hogy ne szórja a pénzt, hanem tudatosan fektessen be.

Nagy a tét! Most pénteken sorsolják az Eurojackpot számait, a főnyeremény 15 millió euró. Ami bizony átszámítva 4,6 milliárd forint. Ennyi pénzből munka nélkül is életünk végéig kényelmesen élhetünk, sőt ha valaki jó pénzügyi tanácsadót talál, még tovább növelheti vagyonát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szakemberünk utat mutat a sikerhez. Sipos Csaba, független befektetési tanácsadó szerint az első lépés a céltervezés. És az is fontos, hogy legalább három szakemberre szüksége lesz a nyertesnek. Először is egy életvezetési tanácsadóra, aki segít neki ép ésszel átvészelni a kezdeteket. Egy nagyon jó ügyvédi irodára, aki generációkon keresztül fogja a nyertest vagyonát kísérni és segít jó tanácsokat adni. De szüksége lesz egy pénzügyi szakemberre, aki a nyertes és a családi célok alapján segít megtalálni hozzá az eszközöket. És ami még nagyon fontos, a pénz felénél többet nem szabad elkölteni.

Szakemberünk befektetési ötletei:

- a klasszikus arany, ingatlan felvásárlás mellett

- érdemes nyereséges cégekben részesedést vásárolni

Eközben a címlapon

- vállalati vagy állami kötvény vásárolni

- jól működő céget venni, ha a tulajdonos már ki akar szállni és nincs örököse

- érdemes a jövőre gondolni, ezért befektetni a jövő technológiáiba

Érdemes már most megvenni az Eurojackpot szelvényeket!