SIKK

Esz­mé­let­len dögös lesz a 2018-as bi­ki­ni­di­vat - a férfiak mind el­csá­bul­nak!

Meg­mu­tat­juk, mi­lyen cso­dás bi­ki­nik­ben fogod rabul ej­teni a pa­si­kat idén nyá­ron. Bom­bázó le­szel!

Az idei nyár nagyon izgalmas és nagyon látványos bikiniket ígér. A fő hangsúly ezúttal a dekoltázson lesz, de másképp, mint ahogyan azt megszokhattuk. Akár merész, akár visszahúzódó vagy, mindenképpen megtalálod majd azt a fazont, amitől valódi bombázó lehetsz!

1. Pántok, izgalmas villantások és látványos felsőrész - ezt ígérik a felül zártnak látszó, mégis nagyon szexi formák, mint amilyen ez a nagyszerű változat:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. A pántok idén is főszerepet kapnak. Nem csak a dekoltázst díszíthetik, mint az előző fotón, de remekül kiemelik a derékvonalat is.

3. Minden olyan választás, amit csipkés, áttetsző, betekintést nyújtó, de mégis elegáns - egyenlő a tökéletes bikinivel!

4. Ha nem szereted túlzottan mutogatni magad, mégis örülsz neki, hogy elismerően megfordulnak utánad, akkor ezt a fazon épp neked találták ki.

5. Az idei év egyik nagy slágere a vállakat szabadon hagyó, szexi, mégis visszafogott verzió.

Eközben a címlapon

6. Csipke, ártatlan fehérség, dögös és fiatalos szemérmesség, kihívó és egyben meghódítandó kombinációra vágysz? Akkor ez lesz a te utad:

7. Igazi nagyvilági díva lehetsz, aki nem ismer lehetetlent, ha erre a fazonra voksolsz! Külön előnye, hogy a bikini melltartóját akár felsőrészként is viselheted egy esti randihoz.

8. Az idei év legmenőbb és egyben leginkább formabontó divatja a mellett alulról villantó, szokatlan dekoltázs.