OLDALVONAL

Ennyi volt? Böde örökre kiszorulhat a Fradiból

A zöld-fehérek megegyeztek a fehérorosz válogatott Nikolaj Szignyeviccsel. A 194 centiméter magas támadó szoríthatja ki a vezetőedzővel összevesző Fradi-ikont.
  • Szerző: sk

Böde Dánielt egy hétre zárták ki a Ferencváros keretéből, de száműzetése hosszabb ideig is eltarthat.

Szerhij Rebrov ugyanis csatárt kért és információnk szerint meg is kapta a fehérorosz Nyikolaj Szignyevicset. A 194 centis center órákon át tárgyalt a vezetőkkel, s mivel ingyen igazolható, csak vele kellett megegyezni a fizetéséről. A válogatott játékost – aki a BATE Boriszov színeiben a Vidi ellen is betalált az Európa-ligában – már be is mutatták a zöld-fehérek.


Ezzel pedig Böde előtt két lehetőség áll: megharcol a helyéért, azonban két héttel ezelőtti dühöngése miatt nem áll jól a szénája Rebrovnál. A másik az, hogy hazaigazol, jó eséllyel a Madocsa melletti Paks lehet a célállomása. Ebben az esetben hat és fél év után kerülne ki a Fradiból a közönségkedvenc, aki már számos riválisát megelőzte a gárdában.

Hozhatnak a helyemre bárkit, aztán úgyis mindig én játszom

-  hangzik Böde elhíresült mondása, mely eddig érvényes is volt.

Korábban Benjamin Lauth, Jack Tuijp, Radó András, Stanislav Sesták, Marco Djuricin, és Priskin Tamás személyében kapott riválist, idén nyáron pedig Davide Lanzafamét és Kjartan Finnbogasont hozták a nyakára. Eddig tökéletesen helytállt, most azonban nincsenek jó esélyei.