INSIDER

Eltitkolt baleset a pesti kínai piacon, mélybe zuhant egy gyerek

Súlyos sérülésekkel szállították el a piacról azt a kislányt, aki szombaton átesett egy ablakon, és lezuhant. A Ripostnak két szemtanú mesélte el a megrázó baleset körülményeit.
  • Szerző: Ripost

Most mindenki egy balesetet szenvedett fiatal kislányról beszél a budapesti Kőbányai úti piacon. A hatalmas, raktárvárosszerű „mini Kínában” mindig zsúfoltak a kis utcák, és rengeteg a vásárló.

A %Ripost% információi szerint a 10 év körüli kislány szombat délután esett át egy ablakon, és több mint öt métert zuhanva csapódott a piac padlójára. Lapunknak az egyik szemtanú elmondta, hogy két gyermek játszott a tetőn, és az egyikük esett le.


– Arra figyeltünk fel, hogy szirénázó rendőrautó és mentőautó érkezik. Kiszálltak és berohantak az épületbe. Amikor odaértem, megláttam, hogy rengetegen állnak körül egy földön heverő kislányt.

Ott feküdt a folyosó közepén, körülötte mindenhol nagy, véres üvegszilánk darabok voltak. Az arcát vér borította és reszketett.

Kíváncsi vagy, hogy ki hívta a mentőket, s ki lehet a felelős azért, hogy lezuhant a kislány? Akkor keresd a keddi %% napilapot az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?