INSIDER

El­tit­kolt bal­eset a pesti kínai pi­a­con, mélybe zu­hant egy gye­rek

Sú­lyos sé­rü­lé­sek­kel szál­lí­tot­ták el a pi­ac­ról azt a kis­lányt, aki szom­ba­ton át­esett egy ab­la­kon, és le­zu­hant. A Ri­post­nak két szem­tanú me­sélte el a meg­rázó bal­eset kö­rül­mé­nyeit.

Most mindenki egy balesetet szenvedett fiatal kislányról beszél a budapesti Kőbányai úti piacon. A hatalmas, raktárvárosszerű „mini Kínában” mindig zsúfoltak a kis utcák, és rengeteg a vásárló.

Teljes egészében kitört az üveg.
Teljes egészében kitört az üveg.

A információi szerint a 10 év körüli kislány szombat délután esett át egy ablakon, és több mint öt métert zuhanva csapódott a piac padlójára. Lapunknak az egyik szemtanú elmondta, hogy két gyermek játszott a tetőn, és az egyikük esett le.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– Arra figyeltünk fel, hogy szirénázó rendőrautó és mentőautó érkezik. Kiszálltak és berohantak az épületbe. Amikor odaértem, megláttam, hogy rengetegen állnak körül egy földön heverő kislányt.

"Itt feküdt a kislány" - mondta a kereskedő.
"Itt feküdt a kislány" - mondta a kereskedő.

Ott feküdt a folyosó közepén, körülötte mindenhol nagy, véres üvegszilánk darabok voltak. Az arcát vér borította és reszketett.

Kíváncsi vagy, hogy ki hívta a mentőket, s ki lehet a felelős azért, hogy lezuhant a kislány? Akkor keresd a keddi napilapot az újságárusoknál!