Létrehozva: 2022.11.12.

"Gyönyörű unokahúgomnak hashajtót írtak fel, most a temetését szervezzük"

Egy ötgyermekes anya, akinek a kórtörténetében méhnyakrák szerepel, hashajtót kapott, miután rákos tünetekkel orvoshoz fordult.

Egy 34 éves ötgyermekes anyuka halt meg mindössze hat héttel azután, hogy közölték vele, hogy terminális rákja van – és öt hónappal azután, hogy kezdetben hashajtót kapott a tüneteire. A nagynéni, Judith Spence most adománygyűjtésbe kezdett, hogy ki tudják fizetni imádott unokahúga, Louise Gemma Gray temetését. 

 

Louise azért fordult orvoshoz, mert székrekedés és végbélvérzés kínozta. Az orvos azonban csak hashajtót írt fel neki és hazaküldte. Semmilyen vizsgálatot nem végeztek rajta, pedig a nő már volt méhnyakrákos. 

Betegsége vége felé hirtelen elvesztette uralmát székletürítése felett, és a North Tees Kórház sürgősségi osztályára szállították. Louise két vérátömlesztést kapott, hogy megmentsék az életét – és az orvosok felfedezték, hogy máj-, bél- és méhnyakrákja van. Hat héttel később meghalt – most pedig a családja szeretne pénzt gyűjteni a temetésére, és kifizetni a terápia költségeit gyászoló gyermekei számára, akiket lesújtott édesanyjuk hirtelen elvesztése.

Louise, aki korábban egy call centerben dolgozott, mentális egészségügyi problémák miatt kénytelen volt feladni a munkáját, így nem maradt életbiztosítása vagy megtakarítása.

"Louise teljesen kiakadt és félt, mert nem tudta, mi a baja, az orvos meg egyszerűen hazaküldte. Az első hét borzalmas volt. Valamit tenni kell. Nyilván már semmi sem hozhatja vissza Louise-t, de ha beszélünk róla, talán valaki más életét meg lehet menteni. Nagyon dühösek vagyunk, úgy bántak vele, mint egy hipochonderrel" - mesélte Judith. 

2021-ben egy HPV-kenetvizsgálat kimutatta, hogy Louise-ban kóros sejtek vannak, ami méhnyakráknak bizonyult, és megműtötték. Ezt követően számos vesefertőzésben szenvedett, ami miatt néhány sugárterápiás kezelést ki kellett hagynia – mondja családja. Aztán 2022 áprilisában elment háziorvosához, és panaszkodott, hogy vérrögök vannak a székletében. Itt hashajtót írtak fel neki, de Louise a következő öt hónapban egyre rosszabbul lett, és kiderült, hogy háromféle rákkal betegedett meg.

A nő egyedül nevelte gyermekeit, Haydent (16), Morgant (13), Cobyjayt (5) és ikreket, Caleb-et és Cole-t (3).

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-