Létrehozva: 2023.04.18.
Módosítva: 2023.04.18.

Kínos pillanatok: Megalázták Fodor Zsókát az RTL Klub stúdiójában

A színésznő próbálta humorosan kezelni a helyzetet.

Kellemetlen pillanatoknak lehettek szem- és fültanúi az RTL Klub nézői, és bizony az ország Magdi anyusa, Fodor Zsóka sem lehetett túl boldog attól, amit hallott. A színésznő a Reggeli vendége volt, és joggal örült a felkérésnek, hiszen nagyon szívesen osztja meg a nagyvilággal a gondolatait, valamint azt, hogy éppen mik történnek vele.

Fodor Zsókát összekeverték Kapócs Zsókával Fotó: Ripost

Arra viszont, ami a kedd reggeli élő adásban történt vele, egyáltalán nem volt és nem is lehetett felkészülve!

A fiatal műsorvezető, Tihanyi Péter vagy nagyon zavarban volt, vagy nem aludta ki magát, ugyanis sikerült Kapócs Zsókaként bemutatnia Fodor Zsókát, teljesen megfeledkezve arról, hogy előbbi egy 44 éves modell, aki dizájnerként is remekül helytáll. 

Nincs mit szépíteni, egy ilyen baki mindenképp kínos!

Fodor Zsóka igyekezett viccesen felfogni a történteket

Bár Fodor Zsóka érthető okokból meglepődött, próbált túllendülni a helyzeten, kellő rutinnal kezelte a szituációt.

"Az egész beszélgetés humorba fulladt, a műsorvezető egyébként nagyon kedves, aranyos volt, csak épp a nevemet nem sikerült eltalálnia. Már többször is előfordult egyébként, hogy összekevertek Kapócs Zsókával, sőt, olyan is történt, hogy engem kerestek valamilyen ügyben, de a másik Zsókát hívták" – mondta a Ripostnak a színésznő, aki hamarosan egy önálló esttel áll a színpadra.

Nem ez volt az egyetlen kínos pillanat

A bakiparádé nem állt meg Fodor Zsóka bemutatásánál, Tihanyi ugyanis képes volt azt a kérdést feltennie a színésznőnek, hogy van-e bakancslistája, azaz olyan dolgok, amiket még mindig szeretne elérni az életben. A 80 éves Zsóka erre azt válaszolta, hogy nem rendelkezik ilyennel, ő ugyanis az életre készül, nem a halálra.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-