INSIDER

El­ké­pesztő for­du­lat, saját húgát is meg­ölte volna az ózdi csa­lád­irtó

Bor­zasztó rész­le­tekre de­rült fény az Ózdon tör­tént ke­gyet­len ket­tős gyil­kos­ság ügyé­ben! Mint em­lé­ke­ze­tes: no­vem­ber 26-án hét­főre vir­ra­dóra egy férfi el­vágta 16 és 18 éves ne­velt fia tor­kát, élet­ve­szé­lye­sen meg­se­be­sí­tette élet­tár­sát, majd ön­maga ellen for­dí­totta kését. A Ri­post most meg­tudta: aznap a gyil­kos húga is a ház­ban volt hat gyer­me­ké­vel. Ő be­szélt la­punk­nak a csa­ládi tra­gé­di­á­ról.

A információi szerint Gitta és hat gyermeke is abban az ózdi házban lakott, ahol a 31 éves Sz. Ádám hidegvérrel kivégezte két nevelt fiát és életveszélyesen megsebesítette az élettársát, Andreát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
 Andi megmentett minket!

– állítja Gitta.

- Ha nem teszi, lehet, a testvérem a mi nyakunkat is elvágja. Mi is a Vasvári Pál utcában, ugyanabban a házban lakunk a gyerekeimmel, Ádámék a fölső szinten, mi pedig az alsón élünk. A tragédiát megelőző napon Andi meg Ádám elment Andi családos lányához Hangonyra bulizni.Ez nem volt meglepő, ha kaptak egy kis pénz, mindig együtt rúgtak be...

Fotó: Sulyok László

A gyilkos testvére elárulja azt is, hogy a megkéselt nő hogyan mentette meg az életüket, s fény derül az igazi indítékra is... Ha kíváncsi vagy a sokkoló folytatásra, keresd a szerdai Ripost napilapot az újságárusoknál!