TÜZELŐÁLLÁS

Dzs­u­dzsák in­gyen jön haza, a baj­nok viszi

Dzs­u­dzsák Ba­lázs kar­ri­erje során elő­ször vált­hat klu­bot át­iga­zo­lási díj nél­kül. A ma­gyar lab­da­rúgó-vá­lo­ga­tott csa­pat­ka­pi­tá­nya in­gyen iga­zol­ható.
  • Szerző: mv

Sajtóhírek szerint az al-Vahda nem hosszabbítja meg Dzsudzsák Balázs szerződését. A magyar sztárnak lejár a megállapodása, és pályafutása során először átigazolási díj nélkül válthat klubot.

Dzsudzsák befejezi külföldön, hazatér a bajnokcsapathoz
Dzsudzsák befejezi külföldön, hazatér a bajnokcsapathoz
Fotó: MTI

Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere korábban elmondta a -nak, hogy Dzsudzsák sorsáról májusban döntenek. Habár külföldi ajánlatokat is kapott, úgy tudjuk, hogy hazatér, és az NB I-ben folytatja karrierjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ez már rég eldöntött tény, hogy itthon folytatja. Ha Huszti Szabolcsot ki tudják fizetni a Videotonnál, akkor Dzsudzsákkal sem lesz probléma." – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor. Huszti havi 15 millió forint körüli összeget keres a Vidinél.

Úgy tudjuk, a Ferencváros és a Videoton jöhet szóba. A Fradi vezetői és a fehérváriak sem reagáltak a pletykára. Mindkét csapatnál számos barátja játszik a 31 éves sztárnak, a Fradi-pályán pedig páholyt is bérel.

2008 óta külföldön játszott
2008 óta külföldön játszott
Fotó: Szabolcs László

Dzsudzsák utoljára 2008-ban a PSV játékosaként szerepelt a Bajnokok Ligájában, és nem titkolt vágya, hogy újra a legrangosabb nemzetközi sorozatban szerepeljen. A Videotont egyetlen győzelem választja el a bajnoki címtől, és a BL-indulástól, vagyis Dzsudzsák jó eséllyel őket választja.

Dzsudzsák 2008-ban hagyta el a Debrecent, azóta a PSV Eindhovenben, az Anzsi Mahacskalában, a Dinamo Moszkvában, a Bursasporban és az al-Vahdában szerepelt.

Eközben a címlapon