OLDALVONAL

A leg­fon­to­sabb képek a könnyező Dzs­u­dzsák Ba­lázs­ról

Öt hónap után, cse­re­ként lé­pett pá­lyára a ma­gyar lab­da­rúgó-vá­lo­ga­tott­ban Dzs­u­dzsák Ba­lázs.
  • Szerző: mv

Huszonöt perccel a magyar-észt meccs lefújása előtt Dzsudzsák Balázs feszülten toporgott az oldalvonal mellett. A 31 éves focista játékra jelentkezett, öt hónap után csereként készült beszállni a válogatottba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Galéria! A további képekért kattints a fotóra!
Galéria! A további képekért kattints a fotóra!
Fotó: Szabolcs László

Nem a formája miatt izgult, nem tartott attól, hogy luftot rúg, a fogadtatás nyugtalanította. Nem tudta, mire számíthat a közönségtől. Dzsudzsák személye ugyanis évek óta megosztja a közvéleményt. Pláne most, amikor Marco Rossi szövetségi kapitány rendre mellőzte őt a keretből. Egyesek szerint már nincs szükség a játékára, míg mások úgy vélik, hiba lenne elfelejteni.

"Cserél a magyar válogatott, a 21-es számú Nagy Dominik helyére hetes számmal Dzsudzsák Balázs áll be" - dörögte a Groupama Aréna hangosbemondója, és a mondat végén ovációban tört ki a közönség. Vita nélkül, szeretettel fogadták a visszatérő sztárt.

Dzsudzsák a meccs után könnyezve énekelte a himnuszt a szurkolókkal. Korábban sokszor elmondta, hogy a magyar válogatott a legfontosabb számára. Egy ilyen este után nincs okunk kételkedni ebben.