SHOWBIZ

Durva, mit mű­velt a Spice Girl ex­férje, trauma érte a gye­re­ke­ket

Mel B nem akarja, hogy a lá­nyai ta­lál­koz­has­sa­nak a férfi­vel, mert na­gyon meg­ré­mí­tet­ték őket a tör­tén­tek.
  • Szerző: Ripost

A 42 éves Mel B teljesen kiakadt exférjére, mert szerinte Stephen Belafonte traumatizálta gyerekeit azzal, hogy lejátszott nekik néhány videót, amelyeken az Iszlám Állam harcosai gyilkolnak - írja a Daily Mail.

Forrás: GAC/MEGA-TheMegaAgency
Forrás: GAC/MEGA-TheMegaAgency
Fotó: Northfoto

A Spice Girls énekesnője azt szeretné, ha a férfi nem találkozhatna tízéves középső lányával, akinek édesapja egyébként Eddie Murphy. A kivégzős videók ugyanis nagyon megrázták a gyereket, ráadásul legidősebb gyereke is megerősítette neki, hogy Belafonte erőszakos felvételeket mutatott nekik. De Phoenix szerencsére már 19, így ő már saját döntése alapján elkerülheti egykori mostohaapját. Viszont a Belafontéval közös Madisont nem tilthatja el Mel, mint ahogy a Murphytől született Angelt sem, akit a nevére vett a producer. De, ha tehetné, akkor a két kicsi közül egyiket sem engedné Stephenhez közel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A házaspár egy hosszú bírósági procedúra után vált el, miután Mel B úgy döntött, véget vet a kapcsolatnak, mert férje bántalmazta őt és terrorban tartotta. Belafonte a történtekről azt állítja, az énekesnő kokain- és az alkoholfüggőségben szenvedett és összevissza hazudozik.