FÜLES

Drá­mai val­lo­más: egy­más után két gye­re­két vesz­tette el a TV2 sztárja

Szent­pé­teri Esz­ter élete egyik leg­szo­mo­rúbb idő­sza­ká­ról me­sélt. A Té­nyek Reg­gel 45 éves mű­sor­ve­ze­tője öt esz­ten­dő­vel ez­előtt egy­más után két ba­bá­ját is el­vesz­tette. Esz­tert na­gyon meg­ráz­ták a tör­tén­tek, így a sport­ban ve­zette le a fe­szült­sé­get.

Szentpéteri Eszter 12 évvel ezelőtt ismerte meg férjét, akivel öt év ismeretség után fogadtak egymásnak örök hűséget. Eszter szívét a Kék Golyó utcai Országos Onkológiai Intézet főigazgató-helyettese, Prof. Dr. Polgár Csaba onkológus rabolta el.A férfi 2009-ben, karácsony este kérte meg Eszter kezét, aki boldogan mondott igent. Nem sokkal később pedig a Barabás Villában tartották meg az esküvőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Már a megismerkedésünk pillanatában tudtam, hogy Csaba számomra a Nagy Ő. Mivel mindketten voltunk már házasok korábban, ezért egyikünk sem erőltetett egy újabb esküvőt, de aztán 2009. december huszonnegyedikén mégis megkérte a kezem” – mondta el a -nak a csinos műsorvezető.

Szentpéteri Eszternek már van egy 27 éves fia, férje pedig három gyerek édesapja. Az esküvő után eldöntötték, hogy közös gyereket is szeretnének, ami nem adatott meg nekik.

"Öt évvel ezelőtt egymás után vesztettem el a két babát, az egyiket áprilisban, vetéléssel, a másik babáról pedig ultrahangon állapították meg augusztus elején, hogy már nem él. Hat-nyolc hetesek voltak. Akkor ez nagyon megviselt." - mesélte el fájdalmát a műsorvezető, aki a veszteség után a sportban vezette le a feszültséget és kőkemény edzésbe kezdett.

Eszter még fitneszversenyeken is elindult, a rendszeres mozgás pedig azóta is az élete része. A tragédiák után mindketten elfogadták, hogy nem lehet közös gyerekük, viszont ennek ellenére boldogok együtt és gyakran utaznak el kettesben.

Szentpéteri Eszter január 3-án debütált a Tények Reggel műsorvezetői székében. A híradós több mint 22 éve van a szakmában. Korábban a HírTV és az MTVA munkatársaként dolgozott. Eszternek valóra vált legnagyobb álma, amikor őt választották a Tények Reggel új műsorvezetőjének.

Eközben a címlapon