RIPOSTER

Drá­mai hír jött a kis Mad­die-vel kap­cso­lat­ban, ezt eddig tit­kol­ták a szü­lők

Meg­szó­lalt az anyuka, aki va­lami ré­misztő do­logra fi­gyelt fel kis­lá­nya el­tű­nése előtt. Ez old­hatja meg a 12 éve hú­zódó rej­télyt?
  • Szerző: Ripost

Különös kérdést tett fel a nyomozóknak a 2007-ben Portugáliában eltűnt kislány, Maddie McCann édesanyja: a nő arra volt kíváncsi, lehetséges-e, hogy lányát bedrogozták, mielőtt nyoma veszett. A nyomozók máig nem tudják, hogy pontosan mi történt, de számos elképzelés látott napvilágot. A szülők meg vannak győződve róla, hogy lányukat emberrablók ejtették foglyul, és a családi nyaralás során előre kiszemelték őt maguknak - írja az Express.

Az édesanya azt mondta, gyermeke az eltűnése előtti napon nagyon fáradt volt, ezért elképzelhetőnek tartja, hogy már akkor bedrogozta valaki, ami sokat könnyíthetett az elrablásán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő arról is beszélt, hogy szerinte az apartmanjukat is kifigyelték, ott ugyanis nem volt rács, se bármiféle védelem az ablakokon, így könnyen megközelíthető célpont lehetett a bűnözőknek. Az asszony szerint az is nyilvánvaló lehetett mások számára, hogy a gyermekrablás estéjén a nyaralásuk már a végéhez közeledett.