LELKIZŐ

Drá­mai val­lo­más, ön­gyil­kos­ságra ké­szült a ma­gyar szí­nész öz­ve­gye!

Az asszony hosszú időn ke­resz­tül csak arra tu­dott gon­dolni, hogy a férje után akar menni.

Február 24-én volt tizenhárom éve, hogy Drahota Andrea negyvenegy év házasság után elvesztette férjét, Kozák Andrást.

A színészlegenda halála teljesen összetörte az asszonyt, aki hetekig képtelen volt aludni vagy egyáltalán tiszta fejjel gondolkodni. A házaspár nagy álma volt, hogy beköltözhessenek a faházukba, amit Kozák András a saját tervei alapján készíttetett el. Ám erre már nem volt lehetőség, mire a ház elkészült, a színész elhunyt - néhány órával élte csak túl a születésnapját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Drahota Andrea a mai napig kapcsolatban áll a férjével.
Drahota Andrea a mai napig kapcsolatban áll a férjével.
Fotó: YouTube

Andrea hetekkel a férje elvesztése után ment el a házba, ami akkor teljesen üresen állt, ám a hó miatt nem tudott hazamenni. Hosszú idő óta először tudott elaludni, ezért reggel az első dolga volt átköltözni a közösen megálmodott otthonba.

Ennek ellenére a férje elvesztése utáni időszak pokoli volt számára, olyannyira, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében.

"Tökéletesen és precízen megterveztem, hogyan követem a halálba, tökéletes tervem volt az öngyilkosságra. Orvos testvérem még jóval korábban érdekességképpen elmesélte, miként kell azt megtenni, hogy ne menthessenek meg valakit. Ágnes, a lányom és a menyem - akik mindenhová, még a fürdőszobába is követtek - a tanúim rá, mennyire furcsán, zaklatottan viselkedtem. Aztán láttam a gyerekeim szemében a félelmet, és akkor elhalasztottam a megvalósítást" - mesélt őszintén a Best magazinnak a színésznő.

Andrea akkor elhatározta, hogy mindenképpen kapcsolatban próbál maradni elhunyt férjével, és úgy érzi, ez az elmúlt tizenhárom évben sikerült is. Családjával együtt biztosak benne, hogy férje a túlvilágról segíti őket és teljesíti a kívánságaikat.

Eközben a címlapon