FÜLES

Meg­törte a csen­det ba­rátja ha­lála után, nagy be­je­len­tést tett Dolly!

Az éne­kesnő hosszú idő után el­dön­tötte, ho­gyan és mi­lyen for­má­ban kép­zeli el a jö­vő­jét.

Megtörtént a nagy bejelentés, amire egy ország várt: Dolly ezentúl Dolly Plusssz néven folytatja új csapatával. 

Kékes Zoltán halála után egy ország találgatta, Dolly vajon abbahagyja vagy valamilyen formában folytatja tovább a zenélést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Azoknak lett igazuk, akik az utóbbira szavaztak

– meséli mosolyogva Dolly. –  Legalább olyan nagy formátumú dolog előtt állunk, mint ahogyan annak idején, a Hungáriát követően a Dolly Roll is állt. Bizony, a Dolly Plusssz visszahozza azt az életérzést, amit a 80-as évek 3 teherautós nagy országjáró turnéi jelentettek. Az új formációval ismét nagy, színházi jellegű showműsorokat fogunk létrehozni, díszlettel, jelmezekkel, no és fergeteges zenével.”

Dolly a frontvonalban sem áll egyedül, hiszen egyenrangú partnerként ott van mellette egy fiatalember, Jáger Gyula, akit már évekkel korábban megismert. Produkciója láttán már korábban eldöntötte, hogy szeretne vele együtt dolgozni.

Jáger Gyula hangszíne, megjelenése, zenei ízlése valóban plusz energiát visz az új formáció színpadi világába. Az előadó nem titkolja, hogy gyermekkori vágya vált valóra, amikor Dolly zenei partnernek hívta maga mellé.

„Számomra a Dolly Roll és a Hungária jelentették az igazi szabadságot annak idején. Bevallom, a régi nagy csapatból annak idején Flipper Öcsi volt a legnagyobb kedvencem. Egyfajta világszemléletet adott a lazasága. És ez a vagányság valódi filozófiát, iránymutatást jelentett sok fiatalnak, köztük nekem is" - fogalmazott Gyula.

Eközben a címlapon

Dolly viszont fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy Gyula nem egy Flipper Öcsi imitátor, hanem egy önálló egyéniség, akivel tökéletesen passzol a hangjuk.