SHOWBIZ

Dévényi Tibor: Féltékenységből mondott nemet Friderikusz

Tibi bácsi talán több kívánságot teljesített a tévéképernyőn keresztül, mint maga a Mikulás. Ugyanakkor ketten is akadtak, akik nemet mondtak a gyerekek kéréseire.
  • Szerző: Buster

Dévényi Tibor legendás műsorában olyan hírességek teljesítették a gyerekek kívánságait, mint Diego Maradona, vagy éppen az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke George Bush, de a sor még hosszan folytatható. Mindössze két sztár akadt, akik nemet mondtak a felkérésére, ők pedig mindketten magyarok.

"Nos, nagyon kevés, mindössze két híresség akadt a műsor évtizedes története során, akiket sehogyan sem tudtam rávenni arra, hogy találkozzanak az értük rajongó gyerekekkel. Egyikük Hofi Géza volt, a másikuk Friderikusz Sándor"

- kezdte a %%-nak Tibi bácsi.

"Hofi arra hajlandó volt, hogy a város utcáit rója velem másfél órán át, és hallgassa az érveimet, de végül nem állt kötélnek."

Kerek perec megmondta, hogy nem jön ki jól a gyerekekkel.

"Erre nem tudtam mit mondani. Friderikusz nem indokolta meg, miért nem jön, de úgy hiszem, egyszerűen csak féltékeny volt, mert akkoriban kezdte a show-ját és ő is arra gyúrt, hogy igazi világsztárokat szerezzen a műsorába"

- mondta Marcellina születésnapi partiján a legendás tévés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?