LOVE

Exk­lu­zív val­lo­más: Újra sze­rel­mes a ma­gyar éne­kesnő

Az éne­kesnő elő­ször a Ri­post-nak me­sélt új kap­cso­la­tá­ról, ami öt hó­napja tart, de már most biz­tos lá­ba­kon áll.
  • Szerző: Buster

Dér Heni jó ideje féltve óvja magánéletét, így egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy párkapcsolatban él-e. Időről időre felreppentek ugyan pletykák arról, hogy a fiatal énekesnő kit szeret, de ezek a hírek alaptalannak bizonyultak.

A -nak azonban most feltűnt, hogy Heni egyre többször mutatkozik egy egykori ValóVilág-játékos oldalán, sőt vele utazott néhány hete Dominikára is.  Dér Heni csak lapunknak mesélt az új szerelemről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Régebb óta ismertem Kornélt, de csak futólag. Öt hónapja aztán találkoztunk egy társaságban, és akkor indult el köztünk valami”

- kezdte az énekesnő, aki azt is elárulta, mi fogta meg a férfiban.

"Nekem jó ideje mindennél fontosabb, hogy egy ember milyen belső értékekkel bír, mert hosszú távon azzal tud megfogni engem. Első körben nagyon tetszett, ahogyan gondolkodik, ahogyan az életét éli. Tetszett benne az a saját értékrend, amin keresztül a világról gondolkodik, mert nagyon hasonló az én látásmódomhoz."

Ennek köszönhetően gyorsan kialakult bennem a vonzalom.

"Februárban együtt utaztunk el  Dominikára, ahol elmélyülhetett a kapcsolatunk,hiszen volt időnk egymásra figyelni és sikerült összecsiszolódnunk"

Eközben a címlapon

- mesélte boldogan Heni.

A napilap pénteki számában még több mindent tudhattok meg a popsztár új kapcsolatáról.