FÜLES

Magánéleti dráma: Szakított vőlegényével a magyar énekesnő!

Szomorú hír jutott el szerkesztőségünkbe! Az énekesnő ismerőse arról számolt be lapunknak: vőlegényével ismét szakítottak. Úgy tûnik, itt tényleg nem lesz esküvő!
  • Szerző: P.E.

Idén januárban talált újra egymásra Dér Heni és a sztárfocista Vincze Gábor, akik közvetlenül az esküvőjük előtt, 2015 augusztusában szakítottak először. A sármos futballedző és a 31 éves énekesnő akkor azzal indokolták különválásukat, hogy egy idő után úgy érezték, nem illenek össze. Nagyon szerették egymást, de képtelenek voltak együtt élni.

Eltérő volt az életmódjuk, sok értékrendbeli különbség volt, amikre ugyan rájöttek már megismerkedésük első pillanatában, de hitték, hogy a szerelem majd felülírja ezeket a problémákat. Nos, nem így történt… Mivel nem akarták megváltoztatni egymást, és az utóbbi időben rengeteget veszekedtek, jobbnak látták, ha lefújják az esküvőt.

Nem akartak oltár elé állni úgy, hogy közben tudják: komoly gondok vannak a kapcsolatukban. Másfél évvel szakításuk után, idén szilveszterkor Heni a Facebookon jelentette be: újra egymásra találtak Gáborral. Úgy tudjuk, szerelmük nem volt hosszú, második próbálkozásuk alig tíz hónapig tartott.

Ha kíváncsi vagy, miért lett végre kapcsolatuknak, a %% szerdai lapszámában elolvashatod a teljes cikket!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?