FÜLES

Friss hír érkezett Demjén Ferenc állapotáról

Öt hét teljes hírzárlat után fantasztikus hírt kaptunk Demjén Ferencről: már fogadhat látogatókat és a kórház kertjében is sétálgathat.
  • Szerző: Buster

Rajongók ezrei várják a híreket a hosszú hetek óta betegeskedő Demjén Ferenc állapotáról. Az utóbbi időben azonban hírzárlatot rendeltek el vele kapcsolatban, így a rajongói csoportokban különféle álhírek kaptak szárnyra, melyeket a menedzsment rendre cáfolni kényszerült. A %%, most első kézből kapott jó híreket a legendával kapcsolatban, hiszen legjobb barátai, Frenreisz Károly és Horváth Charlie a napokban meglátogatták a rehabilitációs intézetben, ahol jelenleg is ápolják.

"Pár napja megtörtént, amire vártunk: megcsörrent a telefon, és végre meglátogathattuk Rózsit. Charlie-val azonnal autóba is ültünk, és egy igazán jó hangulatú órát töltöttünk el hármasban”

– kezdte lapunknak Frenreisz Károly, akit több mint 50 év barátság fűz Rózsihoz.

"Azt tapasztaltam, hogy jól halad a kettős rehabilitáció, amire a korábbi csípőműtétje és a május eleji agyérgörcse miatt van szükség.

A hangulata jó, és nemcsak az orvosai, de szerencsére ő is mindent megtesz a gyógyulása érdekében.

Persze a rehabilitáció nem megy egyik napról a másikra, és idő kell még ahhoz, hogy újra a régi legyen, de én biztos vagyok benne, hogy egyre jobb és jobb híreket kapunk majd róla a következő hetekben”

- mesélte a zenész, aki a %% napilap szerdai számában hosszabban is mesélt a látogatásról, és az is kiderül, rajongói mivel lepik meg Rózsit.

És ezeket olvastad már?