LEGFRISSEBB

Dem­csák Zsu­zsa is ke­reste, de hol­tan ta­lál­ták a há­rom­éves kis­lányt

A RIPOST tu­dó­sít el­ső­ként a döb­be­ne­tes tra­gé­di­á­ról, az ért­he­tet­len módon el­tűnt majd hol­tan meg­ta­lált kis­lány­ról. Miért ful­ladt a pa­takba?

Jókedvű családi napnak indult a szombat, ahol a RIPOST munkatársa is jelen volt, de a vidám  fesztivál tragédiába torkollott.

Kora délután tűnt el az a hároméves kislány, aki szüleivel a bakonykúti halfőző napon vett részt.Violetta a család barátainak gyerekeivel játszott, kicsivel később pedig szülei arra lettek figyelmesek, hogy már nincs ott a többiekkel.

Violettát azonnal keresni kezdték, amint ráeszméltek: eltűnt (Facebook)
Violettát azonnal keresni kezdték, amint ráeszméltek: eltűnt (Facebook)

Közel 100 ember kereste Violettát

Pánikszerűen keresni kezdték, de sehol sem találták. Mikor már az egész fesztiválózó sereg a kislányt kereste, a rendőrök is megérkeztek. Kutyákat is hoztak magukkal, mert félő volt, hogy a kislány a nagy hőségtől esetleg kiszáradt, elájult valahol és nem hallja, ha szólítgatják.

A rendőrök egyből aViolettával játszó gyerekek segítségét kérték, mutassák meg, hol látták legutoljára a kicsit.

Az egyik, az ijedtségtől síró gyerek kezét egy rendőr megfogta és megkérte, mutassa meg, hol játszottak együtt utoljára pontosan. A kicsi elindult és egy egész keresőcsapat követte. Az erdő széléhez érve a gyerek a fák közé mutatott. Ez után a kutatócsapat szétszéledt a fenyvesben.

- tudósított a helyszínről a RIPOST munkatársa.   Közel 100 ember vett részt Violetta felkutatásában.

A rendőrök az eredménytelen kutatás, végül azután helikopterrel kezdték keresni a kislányt, a többiek pedig az erdőben, aminek végében egy apró patak csordogál.

Eközben a címlapon

Holtan találták Violettát

Egy kis patak partján találták meg végül a kislányt, arccal a vízben.... Violettán már a kiérkező mentő sem tudott segíteni. Halálának okát egyelőre még vizsgálják.

Természetesen megkerestük a megyei rendőrkapitányságot is, ahol a RIPOST munkatrsának  megerősítették a kislány halálhírét.

Közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a halálesetet.

- mondta Sipos Mónika rendőrtörzsőrmester százados, sajtóügyeletes.

A helyszínen ott volt Demcsák Zsuzsa is, aki kora délután a közösségi oldalon tájékoztatott az esetről. Órákkal később arra kérte az együttérző embereket, gyújtsanak egy szál gyertyát Violettáért.