RIPOSTER

Ret­te­gés Pest me­gyé­ben: Köz­tünk jár­hat a da­ra­bo­lós gyil­kos

Két napig hely­szí­nel­tek a nyo­mo­zók a Pest me­gyei Pi­lisszent­ivá­non, ugyanis két fel­da­ra­bolt holt­tes­tet ta­lál­tak az er­dő­ben. Mivel onnan 24 ki­lo­mé­terre, Szent­end­rén kí­sér­te­ti­e­sen ha­sonló eset tör­tént, az em­be­rek most arról sut­tog­nak: da­ra­bo­lós gyil­kos jár­hat kö­zöt­tük Pest me­gyé­ben!
  • Szerző: Ripost

Rendőrautók, fehér ruhás helyszínelők és nyomozók lepték el a futók kedvelt helyszínét a pilisi erdőben. Kiderült, hogy két ember elásott holttestét találták meg, emiatt zárták le a környéket hétfőn és kedden is Pilisszentivánon.

Rejtélyes holttestek Szentendrén is

Mindössze 24 kilométerre a pilisi erdőtől, Szentendrén is találtak két holttestet márciusban, az áldozatokat ott is csak darabokban tudták kiemelni egy aknából. Az orvosszakértő elsődlegesen nem tudta egyértelműen kizárni a gyilkosságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A halálesetekkel összefüggésben nem zárható ki bűncselekmény elkövetése, így azokat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárás keretében vizsgálja

– közölte akkor a -tal a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A két eset között kísértetiesek az egyezések: a holttestek együtt kerültek elő, darabokban. Mindkét esetben erdős helyszínen találtak rájuk, és a két terület viszonylag közel fekszik egymáshoz, ráadásul mindkettő vízparton található: a szentendrei a Duna mellett, a pilisszentiváni a Jági-tónál. Azt nem tudni, hogy a rendőrség vizsgálja-e a szentendrei és a pilisi holttestek közötti összefüggést.

Fotó: Keller Mátyás

Rettegnek a környéken

Ahogy a megírta, valószínűleg egy korábban ott élő házaspár maradványait áshatták el a Jági-tanösvény erdejében, ám a rendőrség ezt sem erősítette meg, sőt, a nyomozás érdekeire hivatkozva hírzárlatot rendelt el. A helyiek most attól tartanak, hogy bármikor újra lecsaphat a darabolós gyilkos!

További részletek a napilap pénteki számában! Keresd az újságárusoknál!