HŰHA

Óriási örömhírt jelentett be Dancs Annamari, ultrahangképpel ünnepel!

A gyönyörû színésznő élete teljes fordulatot vett: sikeres a magánéletében, és a szakmájában is rendkívül sikeres.
  • Szerző: ripost

Örömmel számolt be a boldogságáról Dancs Annamari a rajongóinak! Az Operettszínház csinos színésznőjének élete végre helyreállt, miután másfél évvel ezelőtt egyik napról a másikra elhagyta őt a férje.

Annamari most úszik a boldogságban, öröméről pedig egy olyan fotót osztott meg, amin egy ultrahangkép van. Ám, újabb babáról egyelőre szó sincs, a színésznőnek a közel kétéves Ádám a mindene, csupán egy örömteli egybeesést ünnepel.

"Örömmel jelentem be, hogy október 31.-én visszaállok az Ének az esőben musicalbe! Bő két év után újra a Kathy Selden bőrébe, na, és persze a szteppcipőbe bújhatok. Köszönöm! Számomra nagyon kedves ez az előadás, mert a Szegedi Szabadtéris premierünk előtt tudtam meg, hogy megfogant a kisfiam. A Budapesti Operettszínházas premierkor pedig megszületett... Lehet, hogy nem véletlen, hogy a kisfiam már most táncol, ha zenét hall?" - írta a fotókhoz Annamari.

Persze, könnyen lehet, hogy a színésznő hamarosan újabb gyermeket vállal, hiszen civil párjával hónapok óta boldogan élnek. A férfi ráadásul Annamari kisfiát is imádja, így a színésznő ismét teljes családban élhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?