SZTÁRDZSÚSZ

El­lent­mon­dá­sos rész­le­tek Cur­tis bal­ese­té­ről: Meg­szó­lalt a másik sofőr

Fél­tik az or­vo­sok Cur­tist, aki hét­vé­gén au­tó­bal­ese­tet szen­ve­dett, szét­fe­jelte au­tója szél­vé­dő­jét.
  • Szerző: Angie

A Csak show és más semmi sztárjának fekete BMW-je szombaton karambolozott, úgy tudni, a kocsit menyasszonya, Kriszti vezette.

Még nem ismert minden körülmény a baleset kapcsán
Még nem ismert minden körülmény a baleset kapcsán
Fotó: Markovics Gábor

Információink szerint, a rapper még a rendőrségi intézkedés előtt eltűnt a helyszínről, ám a Facebookra posztolt fotója alatt ő maga árulta el, hogy a balesetben szétfejelte a szélvédőt:  "Sajnos, a stoptábla nem mindenkinek szól...”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Curtis kommentje arra utal, hogy ők nem kapták meg az elsőbbséget, a szemtanúk azonban ezt pont fordítva látták. De persze az sem kizárt, hogy a kedvesére gondolhatott kétértelmű mondatával, hiszen a balesetről készült képen jól látszik, hogy Curtisék a Pázmány Péter utcán jöhettek és a Dugonics utca irányába haladtak, vagyis nekik kellett volna megállniuk a Szerencs utcai stoptáblánál.

Ripost illusztráció
Ripost illusztráció

A kocsi szélvédője pókhálósra tört, nagyon erős ütés érhette a rapper fejét, ennek ellenére hétfőn dolgozni ment a TV2-be. Lapunk információja szerint piros folt látszik a homlokán és agyrázkódás kapott. Hányingerre és fejfájásra panaszkodott. "A próbán vagyok, most nem tudok beszélni” – közölte kollégánkkal Curtis hétfő délután, majd bontotta a vonalat.

Mindeközben a megtalálta a balesetben részt vevő másik sofőr családját. Megtudtuk, totálkáros lett a Citroënjük. Csak a szerencsén múlt, hogy a férfi nem sérült meg komolyabban, noha megszorította a biztonsági öv.

"Az autónk totálkáros lett, hétfőn egész nap a biztosítót kellett intéznünk. Még mindig sokkos állapotban vagyunk... A fekete autó nagyon gyorsan jött, a semmiből szállt belénk.”

Eközben a címlapon

– árulták el a -nak.

Lapunk információja szerint  Curtisék legalább 90-nel hajthattak át a kereszteződésen.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit mondott még a másik sofőr, olvasd el a keddi lapszámában.