FÜLES

Nyo­moz a rend­őr­ség, élet­ve­szé­lye­sen meg­fe­nye­get­ték a ma­gyar szí­nészt!

Kínos hely­zetbe ke­ve­re­dett Csuja Imre, aki az utcán össze­szó­lal­ko­zott va­la­ki­vel. Az il­lető nem hagyta annyi­ban a dol­got, élet­ve­szé­lye­sen meg­fe­nye­gette a szí­nészt, így már ki is hall­gatta őt a rend­őr­ség.
  • Szerző: ripost

Kellemetlen ügybe keveredett akaratán kívül Csuja Imre! A Jászai Mari-díjas színész a színházi információi szerint nemrégen egy közúti félreértés miatt szólalkozott össze egy férfival az utcán.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

Úgy tudni, a férfi már akkor elég agresszíven viselkedett, egy hajszálon múlt, hogy ott nem történt tettlegesség. Az ügy azonban nem ért véget ennyivel. Az egyszerű szóváltásból napok leforgása alatt büntetőügy kerekedett: a férfi ugyanis nem elégedett meg annyival, hogy szóban megfenyegette Csuja Imrét.

Néhány nappal később állítólag a színházába egy levelet is küldött, amiben – színházi források szerint - egy életveszélyes fenyegetésről szóló üzenet lapult.

Csuja kollégái megrettentek a durva hangvételű üzenet láttán, ezért arra biztatták, hogy a saját biztonsága érdekében forduljon a rendőrséghez. A színész meg is tette a feljelentést a férfi ellen, akit hamar kézre kerítettek, és ki is hallgattak - ezt megkeresésünkre a rendőrség is megerősítette.

A részleteket olvasd el a napilap csütörtöki számában!