LOVE

Tit­ko­kat árult el ter­hes­sé­gé­ről a szép­ség­ki­rálynő

A Miss World Hun­gary 2012 első he­lye­zettje két hét múlva hozza vi­lágra első gyer­me­két.

Izgatottan várja első gyermeke születését a Miss World Hungary 2012 nyertese, Cserháti Tamara, aki március végén Bali szigetén, teljes titokban mondta ki a boldogító igent a kedvesének.

Tamara szerencsés, mert nagyon jól érezte magát a terhesség minden szakaszában, ráadásul mindössze tizenhárom kilóval gyarapodott a várandósság alatt.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Hovánszky Máté
Fotó: Hovánszky Máté

"Az elején a rosszullétek elkerültek és nagyon keveset híztam a harmadik trimeszterig. Már csak két hét van a kiírt időpontig, de ha csak egy kiló jön fel a mostani tizenháromhoz, akkor nagyjából elégedett leszek magammal" - mondta mosolyogva a -nak Tamara, aki már a gyerekszobához is beszerzett minden szükséges holmit. 

Fotó: Hovánszky Máté
Fotó: Hovánszky Máté

"Mivel a férjem babonás, így az volt a kérése, hogy a szobát csak a születése napján rendezzük be. Úgyhogy egyelőre káosz uralkodik a gyerekszobában a sok doboz miatt."Tamaráék nem tervezik, hogy a kicsi édesapja is bent lesz a szülőszobán, de előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban meggondolják magukat. A kisbaba egyelőre farfekvéses, így nagy az esély arra, hogy császármetszéssel fog megszületni.

"Bízom benne, hogy a napokban befordul a megfelelő pozícióba, és természetes úton hozhatom őt világra" - tette hozzá a bájos kismama.