HŰHA

Kiderült, olasz pornócézár menti meg a csődtől Cicciolinát

Merész ötlettel rukkolt elő a világ egyik legismertebb pornósztárja, Rocco Siffredi.
  • Szerző: Doris

Az olasz sajtót napok óta lázban tartja a Cicciolina és Rocco Siffredi között dúló háború. Staller Ilona nemrég még azzal fenyegetőzött, hogy beperli a világ egyik legismertebb pornószínészét becsületsértésért.

Siffredi ugyanis azt állította, hogy a magyar származású egykori felnőttfilmes gyakran fürdött kecsketejben és emiatt rossz szagot árasztott a 80-as években. Az olasz pornócézár azóta mélyen megbánta sértő kijelentését, és elhatározta, megmenti Cicciolinát az anyagi csődtől!

"Siffredi egy erotikus filmet akar forgatni. Leginkább annak örülne, ha Budapesten rendezhetné meg a többszereplős, pikáns mozit, hiszen még mindig üzemel a stúdiója a magyar fővárosban. Õ lenne a rendező, és minden bevételt Cicciolinának utalna át" - mondta a %%-nak Husika ügyvédje, Luca Di Carlo.

Siffredi a La Zanzara nevű olasz rádióműsorban is előrukkolt merész tervével. Állítása szerint Ilonán áll, milyen szerepet vállal a filmben, még arra sem kötelezi, hogy levegye a ruháit, ha az neki valamiért nem kényelmes.

Hogy pontosan mit tervez a felnőtt filmek cézárja, az kiderül a %% szombati lapszámából!

És ezeket olvastad már?