FÜLES

Kínos bot­rány: Mil­liós pert in­dí­tott egy ét­te­rem ellen Cic­cio­lina!

Az egy­kori por­nó­sztár nem hitt a sze­mé­nek, ami­kor meg­látta egy hir­de­tés­ben: Cic­cio­lina néven nyílt egy ét­te­rem Mel­bourne-ben. Stal­ler Ilona el­mondta a Ri­post­nak, neve jog­vé­dett, hosszú pe­res­ke­dés veszi kez­de­tét!
  • Szerző: O.P.

Mélységesen felháborodott a történteken Husika, aki már meg is tette a jogi lépéseket az ausztrál vendéglátóegység ellen!

"Visszaélnek a nevemmel Ausztráliában! Gondolom, azt hitték, hogy a világ másik felén nem fogom ezt megtudni, de nagyot tévedtek" - kezdte a -nak dühöngve Ilona, aki nem érti, miért pont az ő művésznevét lopta el a vállalkozó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Facebook

"Megkereshettek volna, hogy engedélyezem-e a dolgot, folytathattunk volna az ügy érdekében tárgyalásokat, de mindez a hátam mögött zajlott. Ezért vagyok nagyon mérges! Nem is késlekedtem, azonnal ügyvédet fogadtam, aki hamarosan felveszi a kapcsolatot az étterem tulajdonosával. Mivel a nevem jogvédett, elég sok pénzt fog fizetni nekem, aki ezt a hibát elkövette! Az anyagiakon kívül pedig természetesen ahhoz is ragaszkodom, hogy változtassák meg a hely nevét mihamarabb" - mondta lapunknak Cicciolina, aki hozzátette: ezelőtt még soha nem történt vele olyan, hogy ellopták volna a szellemi tulajdonát. Ha kíváncsi vagy az étteremre, ami visszaél Cicciolina nevével, a napilap szerdai lapszámában megnézheted!