NÍNÓ

Borzasztó tragédia történt Budapesten: öngyilkossági kísérlet a plázában

Hatalmas üvöltéssel, telefonjával a kezében vetette le magát a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetejéről egy húsz év körüli fiatal.
címkék:
  • Szerző: Ripost

"Éppen ebéd után sétáltunk a lányommal a hídon, amikor valami szokatlanra lettünk figyelmesek. A srác ott állt a peremen, telefonált, majd visszaszámolt, és egy hatalmas ordítást követően leugrott. Először azt hittük, hogy egy kaszkadőrmutatványba csöppentünk, aztán jött a szomorú valóság. Gumiszőnyeg helyett a kőkemény betonba csapódott" – emlékezett vissza a Borsnak a neve elhallgatását kérő szemtanú. Az asszony és egy másik szemtanú, Zoltán szaladt oda elsőként a mozdulatlanul fekvő fiúhoz.

"Amikor odaértünk, nem volt magánál, de még lélegzett. A fejét fogva beszéltem hozzá."

Felfoghatatlan ez az egész, a jól szituált fiú arcszeszének az illatát órákkal a tragédia után is éreztem a kezemen

– tette hozzá elcsukló hangon a nő.

Egy másik szemtanú saját hasonló korú gyermekét látta a szerencsétlen fiúban.

"Odafutva végigtapogattam a végtagjait: darabokban voltak a csontjai. Néhányan újra akarták éleszteni, de nem engedtem. Egy vétlen mozdulat is végzetes lett volna számára. Mire a mentők kiérkeztek, már kezdett magához térni, de amikor hörgött, ömlött a vér a szájából" – mondta  Zoltán.

Az Országos Mentőszolgálat elmondta, hogy egy rohamkocsival érkeztek a helyszínre, majd az ellátás után a fiút súlyos, élet­veszélyes állapotban szállították kórházba.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?